×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:




De senaste 5 videona.

Nytt styre i Örebro kommun.


Energikrisens påverkan på företagen i länet.


Fredrik Persson, miljöns röst i politiken.


Debatt mellan lokala Moderaterna och Socialdemokraterna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2013-09-09  

Eva Eastwood.

Eva Eastwood.

Eva Eastwood har precis avslutat en turne genom landet och den omtyckta sångerskan gästade Live at Heart med en spelning på Stora Örebro, trängseln blev stor när det var dags för Eva att gå upp på scenen och det märks att hon är populär.

© 2013 Johan Gullberg - knytpunkt.se
7 Klickbara bilder.

Eva Eastwood har precis avslutat en turne genom landet och den omtyckta sångerskan gästade Live at Heart med en spelning på Stora Örebro, trängseln blev stor när det var dags för Eva att gå upp på scenen och det märks att hon är populär.

Eva har hållit på länge.

Eva Eastwood har hållit på länge med musik och det märks rutin och scenvana har hon så att det räcker till och blir över, men hon är ändå sig själv och hon ger ett avslappnat intryck på scenen. Eva Eastwood älskar verkligen kontakten med publiken och publiken älskar henne tillbaka det märks tydligt.
Första skivan kom 1999 och sedan dess har det hunnit bli några till, nämligen nio stycken, musikaliskt har hon varit ute och testat sig fram men nu har hon hittat hem och är fast förankrad i 50-talets musikstil.
Trots att Eva har rock n rollen som sin bas så skriver hon modernt och det kan säkert få unga lyssnare att lyssna på mer av den svenska musiken som finns, det har vi själva märkt här hemma, när vi hade köpt ett par av Evas skivor, fick vi bara ett Tack mamma och pappa från ungarna, det var sista gången vi såg dem misstänker jag även om vi haft turen att få lyssna på dem ett par gånger sedan dess, nå för Eva Eastwood skriver numer på svenska och genom åren har hon hunnit med att skriva över 800 låtar så produktiv är hon också.

Eva Eastwood är alltid bra.

Jag kommer inte ihåg att jag har tyckt Eva har varit dålig på scenen någon gång och nu efter precis avslutad turne så är hon ändå riktigt bra på scen och att hon gillar rampljuset går inte att ta fel på.
Den senaste skivan Åh, Vilken Skiva innehåller lite allt möjligt men mycket av det Eva skriver skrivs med en glimt i ögat och jag uppskattar hennes lite roligare låtar.

Nyss avslutad turne och kul att få spela på hemmaplan.

En intervju med Eva Eastwood är avslappnad och hon är inte fåordig i sina svar vilket alltid är trevlig.
Efter avslutad turne sa Eva att det var kul att få spela på hemmaplan i Örebro eftersom det inte blir så mycket spelat hemma när hon är upptagen med andra spelningar.
Eva Eastwood gillar Live at Heart och just att det är en blandning mellan musik och workshops överallt det är grymt.
- Det är ju så himla kul för mig att få vara i Örebro, det händer ju inte alltid.

Workshop och ny skiva.

Eva var inte bara på scenen den här dagen utan hon höll också i en workshop tillsammans med Folkuniversitetet och det hade varit ett trevligt samtal med deltagarna där Eva berättade hur hon har gjort.
Eva har tidigare haft studiecirklar med Folkuniversitetet så hon sa att det var roligt att träffa dem också.
Till nästa vår planerar Eva Eastwood att släppa en ny skiva och den här skivan ska bli glad och med texter på svenska.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar