×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Idrott och integration i Förortslyftet.


Moderaterna presenterade budgetförslag.


Örebro har en helt ny park på öster.


Fine Goods underhöll boende i Baronbackarna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2012-10-14  

Företagsrocken andra deltävling avgjord.

Företagsrocken andra deltävling avgjord.

I år så spelas Företagsrocken på Ritz, det blev snabbt trångt inne på golvet men precis framför scenen var det inte riktigt lika trångt och alla band hade inte någon stor publik med sig in vilket är lite synd när det gäller att få extra poäng med hjälp av en decibelmätare.

© 2012 Johan Gullberg - knytpunkt.se
47 Klickbara bilder.

I år så spelas Företagsrocken på Ritz, det blev snabbt trångt inne på golvet men precis framför scenen var det inte riktigt lika trångt och alla band hade inte någon stor publik med sig in vilket är lite synd när det gäller att få extra poäng med hjälp av en decibelmätare.

BaDHLads.

Grabbarna i baDHLads arbetar på DHL Express och eftersom de var först ut så satte de ribban högt för de andra banden.
Här blev det rock direkt från start och med tanke på att det var första gången de var med i Företagsrocken så gav de ett väldigt proffsigt intryck och de hade med sig en stor publik som hejade på dem och gjorde sitt bästa under decibelmätningen.
BaDHLads spelade bland annat Don Henleys Boys of summer och den gjorde de riktigt bra, vi fick också höra I wanna go home och den var det längesedan jag hörde.

The Red Rose Band.

Socialdemokraternas band var med i år också och de hade nya låtar och kändes säkrare på scenen i år än vad de gjorde förra året.
The Red Rose Band hade valt musik åt det lite mer dansbandshållet eller schlager och de hade valt låtar som många känner igen, Socialdemokraterna är inte så rockiga i sitt musikval utan det var mer melodifestivals känsla under deras tid på scenen ochvi fick höra både Nanne Grönvalls Håll om mig och Bang En Boomerang som var en stor hit för Svenne och Lotta.

Culture House Alliance.

Kulturhuset i Örebro var med för fösta gången och det gav oss möjlighet att höra Fredrik Valle Wallin sjunga lite annat än vad han brukar, normalt är Valle en trubadur men den här kvällen var det mer rockiga toner som gällde.
Vi fick bland annat höra Keep on Running som gjordes av Spencer Davis Group och Bad Reputaiton av Joan Jett och den var nog min favorit i deras set, mest för att det var länge sedan jag hörde den och för att det var den mest rockiga låten de spelade.

Vulkrök.

Det band som verkligen tog till vara på hårdrockartributen var Vulkrök från Trelleborg AB.
Här var det hårdaste bandet för kvällen med en sångare i chockrosa peruk och tajta kläder, musiken var i stil med klädvalet och den kvinnliga kören skulle platsa till vilket hårdrocksband som helst.
Det roliga med Vulkrök är att de tar till vara på chansen att klä ut sig och att ha kul, de hade också den mest entusiastiska publiken och trappan upp till scenen var full av människor som stod och dansade och sjöng med.

You Me We Band tog hem segern.

Det här bandet arbetar på Ericsson och var det som gav det mest professionella intrycket, låtvalet var varierande och det var texter på både svenska och engelska.
You Me We hade också en stor publik på plats och de såg ut att trivas på scenen, ett extra plus i kanten var att det kändes välrepeterat det som de gjorde och kanske var det det som gjorde att de tog hem segern den här kvällen.

TBA.

Det här var också ett nytt band för i år och jag tyckte att det var roligt att en skola var med och tävlade.
TBA kommer från Odenskolan 1-9 och de hade valt lite annorlunda låtar, min favorit med dem var Ebba Gröns Mamma, Pappa barn, den är det inte så ofta jag hör nu för tiden men den är fortfarande lika bra.
TBA var faktiskt det band som såg ut att ha roligast på scen, de verkade avslappnade och även om det märktes lite nerver ibland så såg de ut att ha kul.

Företagsrocken en rolig tävling.

Företagsrocken ger alla musikaliska människor en chans att visa vad de an och det är hög klass på det som vi fick höra den här kvällen.
Juryarbetet var säkert inte helt lätt men enligt Kimmo en av arrangörerna så var det ändå tydligt vilka som skulle vinna och vilka som var tvåa, övriga platser var det väldigt jämt mellan och det säger en hel del av hur hög kvalitet det är på banden.
Finalen som är den 2 november kan säkert bli en rysare och nu år det bara en deltävling kvar innan den stora finalen inne på Ritz.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar