×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:


2018-07-22

Musik vid herrgården.

2018-07-22

Veteranbilar och loppis i Wadköping.

2018-07-25

Sommarscen.De senaste 5 videona.

Kristdemokraterna har framtidstro för Örebro.

På onsdagen presenterade Kristdemokraterna i Örebro sitt valprogram och samtidigt presenterades också deras första namn på listan till Kommunfullmäktige, Marlene Jörhag (KD).
Marlene Jörhag och Lennart Bondeson ska dela på uppdraget att sitta i kommunfullmäktige som första namn eftersom Lennart Bondeson planerar att lämna politiken om två år.
Valfrågorna som Kristdemokraterna lade fram handlade bland annat om barn, äldre och kultur.Liberalerna presenterade sina valfrågor.

Vänsterpartiet och Liberalerna fortsatte sin samtalsserie på Våghustorget.

Ebba Busch Thor (KD) på Örebrobesök.

Politikersamtal i Vivalla.

Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2012-10-04  

Tänkvärd utställning om Möten.

Tänkvärd utställning om Möten.

Just nu så har en ny konstutställning öppnat på Kulturhuset i Örebro.
Utställare är Malin Larsson och Jessica Midbjer som också debuterar som utställare med den här som heter Möten/Tänkvärt.

Just nu så har en ny konstutställning öppnat på Kulturhuset i Örebro.
Utställare är Malin Larsson och Jessica Midbjer som också debuterar som utställare med den här som heter Möten/Tänkvärt.

Första utställningen, nästan.

Malin och Jessica har förväntningar att utställningen ska locka stor publik och att det ska resultera i många olika möten.
Malin har tidigare varit med i utställningar men då var det genom skolan när hon gick konstutbildning, det här är hennes första egna utställning och de har hållit på och planerat utställningen i ungefär ett halvt år.

Möten är viktiga.

Malin Larsson har många målningar i cafémiljö och hon har ett stort intresse av möten av olika slag. Möten är viktiga för om du inte möter någon så finns du inte, alla behöver ses och det är en klok tanke.
Utställningen är tänkt att skapa både stora och små möten och Malins bilder med cafegäster eller skator kan säkert ge upphov till en del möten mellan besökare.

Ikoner.

Jessica målar ikoner och då är det kändisar, de jag såg direkt var Michael Jackson och det är också en av Jessicas egna favoriter.
Jessica sa att kändisar som har uppnått ikonstatus är viktiga eftersom vi andra ofta försöker leva upp till deras nivå.
Michael Jackson stod för allt det goda sa Jessica samtidigt som han var en hårt pressad person utanför scenen.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar