×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Nytt styre i Örebro kommun.


Energikrisens påverkan på företagen i länet.


Fredrik Persson, miljöns röst i politiken.


Debatt mellan lokala Moderaterna och Socialdemokraterna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2012-09-07  

Live at Heart i full gång.

Live at Heart i full gång.

Nu har den stora musikfesten startat i Örebro, Live at Heart som i år är tre dagar fulla med musik.
Örebro fylls av musiker och publik och den stora fördelen med Live at Heart är att alla konserter är inomhus, det uppskattas när regnet kommer ute.

© 2012 Johan Gullberg - knytpunkt.se
20 Klickbara bilder.

Nu har den stora musikfesten startat i Örebro, Live at Heart som i år är tre dagar fulla med musik.
Örebro fylls av musiker och publik och den stora fördelen med Live at Heart är att alla konserter är inomhus, det uppskattas när regnet kommer ute.

Tony Carey på Clarion.

Under Live at Heart så är det mycket musik på en gång, det kan vara svårt att välja vilket man ska lyssna på och vi valde att mjukstarta lite genom att gå och höra Tony Carey på Clarion Hotel.
Den här gången var det bara Tony Carey, utan band och det blir lite annorlunda musikupplevelse mot förra gången Tony Carey var i Örebro.

Avslappnat framförande.

Tony Carey verkade avslappnad och han blandar friskt mellan gammalt och nytt material.
En egenhet som Tony Carey har är att mitt i en låt börja prata om något i texten och det ger ett avslappnat och intim stämning.
Han spelar inte bara egna låtar utan också covers och igår fick vi höra Me and Bobby McGee som skrevs av Kris Kristofferson och Fred Foster.
Det är många artister som har gjort covers på Me and Bobby McGee och en av de mest kända är Janis Joplin, men Tony Carey gjorde den bra han med.

Musikalisk mix.

Tony Carey är en sångare och låtskrivare som är svår att placera in i ett musikaliskt fack, han har många olika typer av musik och han spelar flera olika instrument.
Under gårdagens konsert spelade Tony Carey både keyboard och gitarr och det var kul att se när han spelade båda instrumenten samtidigt.

Många som lyssnade.

Tony Carey var antagligen på riktigt spelhumör eftersom han började spela lite för tidigt, innan all publik var på plats, men det tog inte så lång tid innan det var rätt trångt inne på Clarion.
Efter att ha spelat tre konserter i Örebro på kort tid så verkar det som att Tony Carey har stor möjlighet att bygga upp en rätt stor publik här och han spelar flera gånger under Live at Heart så att många har möjlighet att upptäcka hans musik.

Stilbyte.

Efter Tony Carey blev det helt annan musik för oss den här kvällen eftersom vi gick till Noise och lyssnade på Boogie Woogies.
Boogie Woogies har vi hört många gånger tidigare men det är alltid roligt att höra ett band på ett nytt ställe och Noise fungerade utmärkt.

Boogie Woogies.

Boogie Woogies är ett band som spelar den typ av musik som finns i namnet.
Boogie Woogie är musik som det är svårt att stå still till och den här kvällen med ett dansgolv var det i alla fall ett par som dansade loss riktigt ordentligt.
Det här är ett stort vand, åtta medlemmar och tre av dem är sångare, vilket inte är så vanligt. Bandet består av flera stycken gamla musikrävar och de spelar för att det är kul, när bandet har kul på scenen så har publiken kul också.
Boogie Woogies betyder en trevlig stund de spelar bra musik allt ifrån blues till rockigare toner och alla åtta har scenpersonligheter så att de märks.

Inte så trångt uppe på Noise.

Boogie Woogies har redan en trogen publik men det var inte så många av dem som hittat till Noise den här kvällen, men det var inte tomt på publik i alla fall och förhoppningsvis var det några nya som upptäckte det här bandet.
Just den här kvällen var det kanske inte någon av deras absolut bästa spelningar men de var inte dåliga bara lite mindre energi och inte riktigt så energiska som de brukar vara.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar