×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Nytt styre i Örebro kommun.


Energikrisens påverkan på företagen i länet.


Fredrik Persson, miljöns röst i politiken.


Debatt mellan lokala Moderaterna och Socialdemokraterna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2012-07-14  

Gladys del Pilar gästade Allsången på Strömpis.

Gladys del Pilar gästade Allsången på Strömpis.

På allsången på Strömpis under fredagskvällen var Gladys del Pilar med som gästartist.
Gladys del Pilar var med för att uppmana Örebroare att söka till Örebrokören inför nästa Körslaget då hon ska vara den som leder kören.

© 2012 Johan Gullberg - knytpunkt.se
22 Klickbara bilder.

På allsången på Strömpis under fredagskvällen var Gladys del Pilar med som gästartist.
Gladys del Pilar var med för att uppmana Örebroare att söka till Örebrokören inför nästa Körslaget då hon ska vara den som leder kören.

Stämningen på topp.

Som vanligt var stämningen inne på Strömpis innergård på topp inför och under allsången och Magnus Sjögren är den perfekte allsångsvärden.
Allsången var inte riktigt lika välbesökt den här gången om vi jämför med premiären, men det var ändå trångt inne på gården.
Gladys del Pilar möttes av jubel från publiken och hennes låtval med Tina Turners Simply The Best fick allsången att stiga mot himlen.

Gladys del Pilar besökte Strömpis med en anledning.

Vi fick en kort intervju med Gladys del Pilar efter framträdandet på Strömpis.
Gladys del Pilar var i Örebro och på Strömpis för att uppmana Örebroare att söka till Örebrokören och att alla de som inte är med och sjunger måste hjälpa till och rösta på kören, det är ju Örebro som tävlar inte bara kören.
Det är viktigt att kören känner att de har Örebroarnas stöd.
4 augusti är det audition på Örebro konserthus och alla som är intresserade är välkomna dit, men man behöver vara lite morgonpigg eftersom det startar redan 9:30.

Stolt Gladys del Pilar som får leda Örebrokören.

Gladys del Pilar blev riktigt, riktig glad när hon fick frågan om att leda Örebrokören.
Gladys berättade att hon vet att det finns mycket bra talanger här i Örebro och det är viktigt att alla duktiga kommer till Konserthuset.
Det är viktigt att de som tas ut till kören kan ta för sig men ändå är lagspelare, en kör är ett lagarbete och det är viktigt att det är kören som står i fokus.
Audition kommer att hålla på tills alla intresserade har blivit lyssnade på och Gladys hoppas att kön ringlar lång.
- Det finns så mycket talanger här, det finns otroligt mycket talanger här och jag bara uppmanar dem att komma så att jag vet att vi får ett jättebra team.

Gladys del Pilar är Örebroare.

Gladys del Pilar sa att det alltid är extra spännande att komma hem till Örebro och sjunga, eftersom det jämt finns människor hon känner i publiken och att alla har en åsikt.
Allsången på Strömpis fick många plus poäng och Gladys kände sig välkommen, det var bara positivt och det kändes mer som en spelning än något annat.
- Det här är sånt otroligt och det var som att taket lyfte och publiken får vara med och de skriker och det är mer som ett gig, där publiken får vara med.

Strömips allsång är trevligare än allsången på Skansen.

Allsången på Strömpis är till för publiken och när jag frågade Gladys om det går att jämföra allsången på Strömpis med den på Skansen så svarade hon att allsången på Skansen är en stor TV-produktion medan allsången på Strömpis är något som man får vara delaktig i.
Magnus Sjögren gör ju sin grej och han har en sån otrolig scennärvaro och publikkontakt han har.

Magnus Sjögren fick in Gladys del Pilar i musiken.

Det var Magnus Sjögren med bandet Big Deal som fick in Gladys i musiken.
Magnus sökte upp Gladys och hennes syster i klädbutiken de arbetade i och frågade om de ville vara körsångerskor för Big Deal och där startade Gladys sin resa inom musiken.
- Den sommaren och framåt var den roligaste tiden för att det var ju sån utveckling också för mig, att få vara på scenen så pass mycket, så pass ofta och inte bara replokaler och jaga något gig kanske två till tre gånger om året.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar