×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Idrott och integration i Förortslyftet.


Moderaterna presenterade budgetförslag.


Örebro har en helt ny park på öster.


Fine Goods underhöll boende i Baronbackarna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2012-02-20  

Tredje gången gillt för The Mersey Beatles på Club 700.

Tredje gången gillt för The Mersey Beatles på Club 700.

I lördags var The Mersey Beatles på Club 700 för tredje gången, precis som vid de två tidigare tillfällena klarade de av att uppfylla högt ställda förväntningar.
The Mersey Beatles kommer från Liverpool och har fått mycket bra kritik på de flesta ställen de spelat, ett jämt och bra tributeband som inte gör publiken besviken.

© 2012 Johan Gullberg - knytpunkt.se
29 Klickbara bilder.

I lördags var The Mersey Beatles på Club 700 för tredje gången, precis som vid de två tidigare tillfällena klarade de av att uppfylla högt ställda förväntningar.
The Mersey Beatles kommer från Liverpool och har fått mycket bra kritik på de flesta ställen de spelat, ett jämt och bra tributeband som inte gör publiken besviken.

The Mersey Beatles när de är som bäst?

Nja ska jag vara ärlig kan jag inte riktigt besvara den frågan, vad jag kan säga är att vi har sett dem tre gånger och för varje gång har de bara blivit bättre och bättre.
The Mersey Beatles gjorde en riktigt bra spelning under lördagskvällen, sannolikt den bästa av dem vi hört med dem och samtidigt kanske något mer välpolerad än de vi sett tidigare och med ett något ändrat upplägg, det ändrade upplägget kändes bra, men något av den tidigare råheten var samtidigt borta, att avsluta med låtar från Abbey Road var helt rätt och det märktes tydligt på publiken som verkligen var med så att det hördes.

Nöjd publik.

De i publiken jag pratade med var väldigt nöjda i pausen och de skulle gärna höra The Mersey Beatles igen. Ingen av de jag pratade med hade hört The Mersey Beatles tidigare utan andra tributeband men de var rörande överens om att The Mersey Beatles var klart bäst av det de hört.
Lotta Jacobsson var på Club 700 med några vänner och tidigare på kvällen hade hon vunnit en frågetävling om Beatles.
De är några vänner som träffas och alla gillar de Beatles och hon berättade att de har varit i Liverpool på The Cavern Club och, för den delen också andra ställen som Beatles spelade på.

The Mersey Beatles turnerar flitigt.

The Mersey Beatles har varit husband på den kända The Cavern Club i Liverpool i tio år nu, men den 23 februari spelar de där för sista gången som husband berättade Steven Howard, som har rollen som Paul McCartney i bandet.
Steven berättade att det känns sorgligt att sluta på The Cavern Club men nu har de så mycket andra åtaganden, bland annat att spela i Sverige och på andra ställen över hela världen så tiden räcker inte till, sen var det dags att gå vidare också efter att ha varit husband i 10 år.
De planerar att spela minst en gång om året på The Cavern Club och det kommer att bli den fredag som ligger närmst 25 februari, eftersom det var det datumet de uppträdde på The Cavern Club som husband för första gången.

Sgt. Pepper´s Lonely Hearts Club Band är en favorit.

När bandet frågade publiken om vilken skiva de tycker är bäst från The Beatles så var det Sgt. Pepper´s Lonely Hearts Club Band som hördes mest och Steven Howard berättade att han också har den som favorit, eftersom den är mest musikaliskt utmanande.
Kostymerna och allt annat som hör till Sgt. Pepper´s gör också att den är favoriten. The Mersey Beatles är ett tributeband och det betyder att de gör sitt bästa att efterlikna bandet och The Mersey Beatles har likadana kostymer som The Beatles hade vilket gör att de ser ut som The Beatles gjorde och just kostymerna till Sergeant Pepper´s Lonely Hearts Club Band är så speciella att de är lätta att känna igen direkt bandet kommer ut på scen.

Trivs i Sverige.

Steven Howard gillar Sverige, alla är så artiga, nästan för artiga ibland sa han bland annat. The Mersey Beatles har spelat i Sverige 7, 8 gånger nu och de gillar att komma tillbaka till samma ställen för att se om publiken fortfarande vill ha dem och ska vi döma av publiken på Club 700 så kan de säkert komma tillbaka många gånger till.
Nästa gång de kommer så hade de tänkt att ändra upplägget rejält på showen och ha första delen ägnad åt bara ett album, vilket album har de inte bestämt än.
Det två av showen hade de tänkt ägna åt alla hits som The Beatles hade så det kommer att bli stor skillnad mot den show de hade under lördagen.

Nöjd med kvällen.

Lennart Sandberg en av grundarna till Sweadbeat var nöjd med kvällen, kanske det skulle ha varit roligare om människor dansat mer framme vid scenkanten på slutet.
Bandet har blivit bättre musikaliskt och hela showen har blivit bättre under tiden också. De har lagt på multimedia och det har blivit mer av en show sedan de var här fösta gången.

Sweadbeat en arrangör med bara gamla artister.

Lennart Sandberg en av grundarna av Sweadbeat berättade att de bara har artister som har slutat spela och med det menade han att de bara har tribute band av olika slag.
The Mersey Beatles var det som startade alltihop med en stor festival i Västerås och sedan har det vuxit allt eftersom.
Nu har de förutom The Mersey Beatles Killer Queen och till hösten kommer en tribute till Michael Jackson.


Tillbaka

Kommentarer:

2012-02-22 17:16:14   Av: jonas

Kanonkonsert!

Lämna en kommentar