×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Liberalerna i Örebro presenterade sitt valmanifest.


Öppet forum – För trygghet och säkerhet.


Samtal om hederskultur och mäns våld mot kvinnor.


Satsning på belysning och fortsatt utveckling.


Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2012-01-07  

40+ 2012 = Årets fest

40+ 2012 = Årets fest

En av de första festerna på ett nytt år är Årets fest 40+ som hålls på Trettondagsafton på Club 700.
För sjätte året i rad lockade Årets fest med bra musik och den som ville göra kvällen lite extra festlig kunde inleda med att äta en bit mat.
Årets fest innehåller trubadurunderhållning, krogshow och livemusik, så det är verkligen en helkväll för alla 40+ och några lite yngre.

© 2012 Johan Gullberg - knytpunkt.se
47 Klickbara bilder.

En av de första festerna på ett nytt år är Årets fest 40+ som hålls på Trettondagsafton på Club 700.
För sjätte året i rad lockade Årets fest med bra musik och den som ville göra kvällen lite extra festlig kunde inleda med att äta en bit mat.
Årets fest innehåller trubadurunderhållning, krogshow och livemusik, så det är verkligen en helkväll för alla 40+ och några lite yngre.

Varierad musik under kvällen.

Årets fest inleds med mat, musiken stod trubadurerna Tommy Mo för.
Det här är en duo med stor vana och jag tycker att de har blivit ännu bättre till i år, de kändes mer avslappnade och såg ut att ha roligt på scen. Låtarna de spelar varierar stort och det är allt från Elvis, Beatles till Taube.
De hade satt ihop en varierad repertoar och de ger en lättsam och bra inledning på kvällen. Kvällen fortsatte sedan med Janssons frestelser och Kalle Selander för att avslutas med Boogie Woogies. Mellan livemusiken så stod Stickan Svärd i dj-båset och spelade skivor.

Publik som var där för musiken.

Årets fest 40+ lockar publik genom att spela gamla favoritlåtar och de vi pratade med var alla där för musiken i första hand. Barbro Eriksson och Alex Rojal satt i soffan på Club 700 och hade precis träffats.
Barbro hade varit på alla Årets fest som varit tidigare men Alex var där för första gången.
Båda var däremot där för musiken och Barbro för att träffa vänner. Alex sa att det verkade vara ett bra ställe att träffa både nya och gamla vänner på och när han var ung hade han varit mycket på Club 700 så det var kul att vara tillbaka där nu.

Janssons Frestelser och Kalle Selander samarbetade under showen i år.

Efter Trubadurerna så är det dags för lite mer show och i år var Kalle Selander tillbaka.
I år samarbetade de han med Janssons Frestelser och det resulterade i en riktigt bra show. Den här showen är anpassad till publiken och det är full fart hela tiden, inledningen i år gick inte så bra men som de proffs de är klarade de av en cd spelare med hicka på ett utmärkt sätt och resten flöt på bra.

Örebro är en rockstad.

Den här gången under showen fick publiken tre val på vad artisterna skulle göra och det var att välja mellan bland annat Tom Jones och Elvis och jag behöver nog egentligen inte skriva att publiken valde Elvis med stor marginal.
Deras Elvis medley är riktigt bra och även om jag hört det tidigare så såg jag fram emot att höra det igen.
De blandar Elvis stora hits och Kalle Selander själv var riktigt bra den här kvällen. Att han gillar att spexa lägger till det där lite extra och alla de som var med i showen var nere bland publiken någon gång, vilket jag gillar. Avslutningen med ett hårdrocksmedley gillade jag också och de blandade klassiska hårdrocks låtar friskt.

Trevlig publik.

Den här kvällen på Club 700 var det trevlig publik och alla verkade vara där för att ha roligt och träffa vänner.
Musiken är också något som lockar. Simone och Lilian Magnusson var på Årets fest för första gången och anledningen till att de var där var att Lilian fick biljetter i födelsedagspresent.
Det som lockade mest var att få lyssna på 1950-60-talsmusik, i övrigt så visste de inte så mycket vad som skulle hända förutom att det skulle vara en hemlig gäst med. Då Lilian och Simone inte hade varit så länge på festen när jag pratade med dem hade de inte skaffat sig någon ordentlig uppfattning om den förutom att det verkade trevligt.

Askersunds manskör var de hemliga gästerna.

En nyhet för i år på Årets fest var att de hade en hemlig gäst och den hemliga gästen var i själva verket många gäster eftersom det var Askersunds manskör.
Att höra en manskör sjunga rocklåtar var nytt men de klarade av det riktigt bra och att de hade en solist till varje låt var ett bra val. Det är inte ofta man får höra en manskör sjunga den här typen av musik men det var roligt och publiken verkade uppskatta tilltaget.

Boogie Woogies fick dansgolvet att gunga.

Som avslutning var det boogie woogie med Örebrobandet Boggie Woogies och de har blivit en tradition på Årets fest.
De passar riktigt bra där publiken är danssugen och det verkade de flesta vara på Club 700 den här kvällen.
Dansgolvet blev fullt redan innan de hade hunnit få undan alla bord efter matserveringen, precis som det brukar vara på den här tillställningen.
Boogie Woogies spelar blues, rock n roll och lite andra kategorier också och deras blandning på musik är underhållande att lyssna på. Den här gången så hade de ändrat om en hel del i låtlistan och det var välkommet för min del eftersom vi ofta hör dom ett par, tre gånger om året. Det här bandet har sin egen publik och när det började bli dags för dem att äntra scenen så blev det trångt inne på Cluben ett tag.


Tillbaka

Kommentarer:

2012-01-07 17:28:14   Av: Simone Magnusson

Jo vi hade jättekul en minnesvärd kväll för oss,bra musik, kanske några mer sittplatser, nästa år igen??
VISST.

2012-01-08 17:02:53   Av: Claudia

Min första gång men hade jätte trevligt och möte många kompisar man inte hade sett på många år!

Lämna en kommentar