×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:


2018-11-22

AD(HD) och en misshandlad uppväxt.

2018-11-27

Fatta – för en samtyckeskultur.De senaste 5 videona.

Återbruk lockade många.

För första gången arrangerade Örebro Kommun med fler en minimässa om återbruk på Stortorget och det var många besökare på plats redan tidigt på dagen och de hade fått ihop många deltagare så att övre delen på Stortorget blev som ett eget litet torg vilket skapade en mysig stämning.
Konferencier under dagen var Magnus Sjögren och det var tal av Kenneth Nilsson (S), musik av Mother Mink och en modevisning av elever från Drottning Blankas gymnasieskola.S, KD och C i fortsatt samarbete i Örebro kommun.

Seniorfestivalen 2018 invigd.

Liberalparty vid Demokratitorget.

Lars Adaktusson (KD) på besök i valstugan.

Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2010-12-17  

Lillåns skolrestaurang nominerad till en Arla guldko.

Lillåns skolrestaurang och Rosalis Deli Drive är nominerade till tävlingen om en Arla Guldko. Lillåns skolrestaurang är nominerade i kategorin bästa miljöarbete och Rosalis Deli Drive i kategorin bästa snabbmål.

Arla Guldko är en tävling för de inom butik, restaurang och storkök som gör det där lilla extra. Tävlingen har funnits i tolv år och tanken är att uppmuntra de som gör något extra vare sig det är inom storhushåll, restaurang eller butik.
Det finns fem olika kategorier, dels de två där Örebro är med och tävlar och sedan finns det bästa seniorservering, bästa matglädjebutik, bästa matglädjeskola och där har elever själva fått nominera sin skola i år och det är en nyhet mot tidigare år.

Tre finalister kommer att utses till finalen som går av stapeln den 7 februari, vinnaren i varje kategori får en statyett, diplom och ett utbildningsstipendium.

Nu återstår bara att hoppas att Örebros två bidrag tar sig till final och naturligtvis att de vinner, vi önskar både Lillåns skolrestaurang och Rosalis Deli Drive lycka till.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar