×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Liberalparty vid Demokratitorget.

Under lördagen så arrangerade Liberalerna i Örebro en fest på Stortorget precis nedanför valstugorna och under en timme så bjöds det på musik av Svenska Coverorkestern, politik, tårta och ponnyridning.
Festen inleddes med en halvtimmes musik av Svenska coverorkestern som fick rätt många att stanna till under deras kavalkad av kända låtar från fram för allt 1980-talet, sedan var det dags för politiker på scenen.Lars Adaktusson (KD) på besök i valstugan.

Statsminister Löfven gjorde sitt val i Örebro.

Christer Nylander (L) på besök i Örebro.

Moderaterna vill stoppa narkotikan.

Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2009-09-27  

Gôrskôj och Småkul i Teaterladan.

© 2009

Den 10 oktober får Teaterladan i Wadköping besök av teatergruppen Gôrskôj och deras ungdomsgrupp Småkul från Karlskoga.

Pjäsen Trollsländan är skriven till Gôrskôjs barnteatergrupp som kallas Småkul och är för barn mellan 5 och 12 år, men det är inte enbart barn som spelar teater i Småkul utan det finns även en del vuxna med både bakom och på scenen under föreställningen.

Pjäsen riktar sig till barn från 5 år och uppåt men även vuxna kan säkert uppskatta Småkuls senaste verk.
Trollsländan blir Småkuls tredje teateruppsättning och det är både barn och vuxna på scenen, pjäsen innehåller både spänning och skratt, det utlovas skojiga kostymer och roliga karaktärer på scenen.

Trollsländan har premiär i Karlskoga 3 oktober och den 10 oktober ger de två föreställningar i Teaterladan i Wadköping för att sedan avsluta i Fjugesta 18 oktober.

Du kan hitta mer information om Gôrskôj och Småkul på Gôrskôjs hemsida:
http://www.gorskoj.se


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar