×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:




De senaste 5 videona.

Nytt styre i Örebro kommun.


Energikrisens påverkan på företagen i länet.


Fredrik Persson, miljöns röst i politiken.


Debatt mellan lokala Moderaterna och Socialdemokraterna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2009-08-21  

V.OX filmdax.

V.OX filmdax.

På torsdagskvällen startade V.OX-festivalen i Varbergaparken med den traditionsenliga filmvisningen på en jättestor filmduk.

© 2009 Johan Gullberg - knytpunkt.se
© 2009 Johan Gullberg - knytpunkt.se
© 2009 Johan Gullberg - knytpunkt.se

På torsdagskvällen startade V.OX festivalen i Varbergaparken med den traditionsenliga filmvisningen på en jättestor filmduk.

Filmduken var uppsatt framför scenen och publiken fick sitta på gräsmattan, de flesta i publiken hade med sig stolar eller filtar att sitta på och jag hoppas att de flesta hade med sig myggmedel för mygg var det gott om innan filmen startade.

Filmvisningen ingår i V.OX-festivalen men hamnade i år på en torsdag när resten av festivalen är på helgen, men det beror på orsaker som inte arrangörerna kunde styra över och de tyckte att det var tråkigt att inte kunna ha filmvisning på fredagen som det först var planerat. rots det lockade de ändå publik och vädret visade sin snälla sida eftersom det var soligt och varmt på dagen blev inte kvällen så kall heller vilket är bra om man ska titta på film utomhus.

Filmen i år var Nim och den hemliga ön, en familjefilm som lockade en varierad publik till Varbergaparken i Örebro.
Filmvisning ingår som start på V.OX festivalen och nu när festivalen är inne på sitt fjärde år märks det att arrangörsgruppen vet vad de håller på med, nyhet för i år är att det är två dagar med musik, på lördagen är det lite mer riktat till ungdomar med band som Square, Sipan och Dogge Doggelito på scen.

Söndagens program är riktad till hela familjen och innehåller dansuppvisning och musik från Varberga Rockskola samt E.M.D. och Örebrobandet Smash Into Pieces.
Under lördagen kommer det även vara möjligt att bada gratis på Varbergabadet eller att vara med i en volleybollturnering. De kommer även ha en open mic vid badet där vem som vill får underhålla publiken, så ni som gillar att spela och sjunga passa på för den möjligheten kommer inte så ofta.

Nu är det bara att hoppas på fint väder i helgen och att det kommer en stor publik till scenen i Varbergaparken.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar