×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:




De senaste 5 videona.

Nytt styre i Örebro kommun.


Energikrisens påverkan på företagen i länet.


Fredrik Persson, miljöns röst i politiken.


Debatt mellan lokala Moderaterna och Socialdemokraterna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2009-05-31  

Yeah! festivalen 2009 är igång!

Du missade väl inte att Yeah! startade igår?

Yeah! festivalen är en gratisfestival som arrangeras av arrangörsgruppen Schack London och den pågår under två dagar i Stadsparken i Örebro.
Det finns två olika scener och dagarna är fulla av varierande musik, allt från singer/songwriter så som Norbert Lukács till hårdrockarna i Misconduct. Huvudnumret under lördagen var Jonatan Johansson och söndagens huvudakt är Blindside, men naturligtvis kommer det vara mycket annan musik däremellan eftersom festivalen startar 12:00 och Blindside går på scenen vid 22:00.

Det är inte enbart musik i Stadsparken utan det finns även en del andra på plats så som Hyresgästföreningen, ABF och politiska ungdomsförbund. I år finns det även möjlighet att köpa mat på plats för de som inte vill missa något av det som händer.
Om Yeah blir lika välbesökt under söndagen som det var under lördagen kommer de ha slagit sitt publikrekord från förra året rejält och det är de värda, för trångt var det nästan hela dagen under lördagen, även om det till en början var mest trängsel under träden i skuggan så flyttade publiken allt eftersom fram mot scenen då det blev svalare fram mot kvällen.

En längre artikel kommer om några dagar.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar