×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:


2018-07-22

Musik vid herrgården.

2018-07-22

Veteranbilar och loppis i Wadköping.

2018-07-25

Sommarscen.De senaste 5 videona.

Kristdemokraterna har framtidstro för Örebro.

På onsdagen presenterade Kristdemokraterna i Örebro sitt valprogram och samtidigt presenterades också deras första namn på listan till Kommunfullmäktige, Marlene Jörhag (KD).
Marlene Jörhag och Lennart Bondeson ska dela på uppdraget att sitta i kommunfullmäktige som första namn eftersom Lennart Bondeson planerar att lämna politiken om två år.
Valfrågorna som Kristdemokraterna lade fram handlade bland annat om barn, äldre och kultur.Liberalerna presenterade sina valfrågor.

Vänsterpartiet och Liberalerna fortsatte sin samtalsserie på Våghustorget.

Ebba Busch Thor (KD) på Örebrobesök.

Politikersamtal i Vivalla.

Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2009-04-22  

Unikt utbyte med Skotsk teater.

Unikt utbyte med Skotsk teater.

I ett pressmeddelande berättar Länsteatern att de tillsammans med Théa Hjärstamusik- och teaterförening ska genomföra unikt utbyte med Skotsk teater.

Tillsammans med Citizens Theatre Community Company från Glasgow ska Länsteatern och Thea framföra My Clydeside Valentine, en pjäs skriven av medlemmar ur Citizens Theatre Community Company.

© 2009 Johan Gullberg - knytpunkt.se

Martin Travers, chef för Citizens learning and TAG.
Här under sitt besök på Skådespelet förra året.

I ett pressmeddelande berättar Länsteatern att de tillsammans med Théa Hjärsta musik- och teaterförening ska genomföra unikt utbyte med Skotsk teater.

Tillsammans med Citizens Theatre Community Company från Glasgow ska Länsteatern och Théa framföra My Clydeside Valentine, en pjäs skriven av medlemmar ur Citizens Theatre Community Company.

Samarbetet sker inom ramen för projektet 14* Teater som är ett utvecklingsprojekt initierat av Länsteatern och fått sitt namn efter buss nummer 14 som binder ihop centrum med de två stadsdelarna Vivalla och Baronbackarna.

Citizens Theatre Community Company bildades 1943 av en professionell grupp av skådespelare, 1945 fick de tillgång till privatägda lokaler som de fick hyra till en billig summa per år. Citizens Theatre Community Company arbetar med teater som rehabilitering, inte enbart för att hjälpa nyanlända utan socialt nätverk utan även som rehabilitering för missbrukare.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar