×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Nytt styre i Örebro kommun.


Energikrisens påverkan på företagen i länet.


Fredrik Persson, miljöns röst i politiken.


Debatt mellan lokala Moderaterna och Socialdemokraterna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2005-12-04  

Ris och ros för O, Helga Natt.

Ris och ros för O, Helga Natt.

I år var det femte upplagan av konserten O Helga Natt på Stortorget i Örebro.

© 2018 Johan Gullberg - knytpunkt.se
Emma Broughton     Fotograf: Ove Lundqvist

© 2018 Johan Gullberg - knytpunkt.se
Sofia Källgren.

En riktigt bra artist med en riktigt bra röst.

Det är vad vi skulle vilja säga om 21-åriga Emma Broughton som var årets lokalartist i O, Helga Natt.

Emma Broughton röstades under fredagen fram i Sveriges Radio Örebros morgonprogram och i Blå Station.
Ett mycket bra val enligt oss, en artist som vi ser fram emot att få höra mer om, och framförallt av.

Sofia Källgren.

Rösten var som alltid bra, men pratet tyckte jag att det kändes som om det vore väl inövat och helt befriat från spontanitet, men rösten som sagt och framförandet, var precis så bra som man kan förvänta sig av en artist av Sofia Källgrens klass

Lite ris för arrangemanget.

Nå kanske inte arrangemanget i sig, utan snarare på scenens placering. Visst är St. Nicolai kyrka en vacker bakgrund, och visst ger Stortorget en utmärkt plats för åhörarna, men det finns ett stort fel på upplägget, det är uppförsbacke vilket gör att bara några få rader bakåt är allt man ser ryggarna och nackarna på framförvarande personer
Tyvärr gjorde det att flera av åhörarna begav sig bort ganska tidigt, medans andra helt enkelt vände ryggarna till och stod och pratade, det riktiga publikengagemanget uteblev helt enkelt.
Många klagomål över att "man ser ju inget" hörde vi från övriga publiken och tyvärr, jag kan bara hålla med. Förhoppningsvis tänker alla som fortsättningsvis arrangerar något på Stortorget på detta och placerar scenen långt ned riktad mot kyrkan istället, publikmässigt är det alltid bättre att kunna se över varandras huvuden än att se just bara dessa.

Dagens största ris.

Skulle jag ändå vilja utdela till alla hundägare som kom med sina hundar till konserten, det är liksom ingen bra idé, hur snäll hunden än är, det är ett stressmoment för hunden, flera av hundarna på plats visade tydliga tecken på detta, svansen mellan bena och ryckningar i läpparna respektive varningsmorr. Bryr Du som äger hunden dig inte om allergiker kan Du i alla fall tänka på hunden. Nej vi är inte hundhatare om en hundägare nu tolkare det som så, vi har själva haft hund, och jag som skriver det här är uppväxt med hundar, och kanske är det just därför jag reagerar när jag ser sådant hända. Lämna hunden hemma nästa gång, då mår både hunden och allergiker i publiken bättre.


Tillbaka

Kommentarer:

2005-12-21 10:28:05   Av: Gäst

Emma Broughton var helt super.

Lämna en kommentar