×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Örebros första pumptrackbana invigd.


Vivallakullen invigd efter en stor upprustning.


Jonas Sjöstedt och Malin Björk på Örebrobesök.


Jan Björklund besökte valstugan på Stortorget.


Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2007-11-22  

Invigning av ICA Maxi på Eurostop.

©2007 Johan Gullberg - knytpunkt.se
En uppsnyggad och helt nybyggd entre är det första som besöker ICA Maxis kunder.
Den 22 november 2007 var det invigning på ICA MAXI på Eurostop i Örebro.
Tidigare var det ICA Kvantum som låg på Eurostop, men nu med utökade lokaler och en allmän uppsnyggning blir det en MAXI butik istället.

Det var trevligt att se att det var fullt med kunder inne och tittade på utbudet som har ökat med väldigt mycket sedan det var Kvantum.

Butiksytan har ökat med hälften så nu ryms det flera nya avdelningar i butiken, den som har saknat varuhusen med ett stort varierat utbud kommer att uppskatta MAXI konceptet. Nu finns möjlighet att hitta det mesta i butiken, allt från leksaker till de vanligaste verktygen eller datatillbehör för att inte glömma mat mejeriprodukter och liknande.

Under helgen 24-25 november kommer invigningen att firas med olika framträdanden på Eurostop, bland annat så kommer Jesse Wallin från MIX Megapol att underhålla på lördagen.

På söndagen kommer det bland annat att vara show med artister från lilla melodifestivalen och gruppen Caracola spelar musik för att sedan signera skivor.
Naturligtvis betyder invigningen också att alla butiker på Eurostop har tagit fram olika erbjudanden just för helgens aktiviteter. Så avsätt lite extra tid om ni tänkt åka dit och handla eller bara inspektera den nya butiken.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar