×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Nytt styre i Örebro kommun.


Energikrisens påverkan på företagen i länet.


Fredrik Persson, miljöns röst i politiken.


Debatt mellan lokala Moderaterna och Socialdemokraterna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2015-08-16  

Erik Saade lockade många till Järntorget.

Erik Saade lockade många till Järntorget.

Erik Saade lockade stor publik till stora scenen och det var kanske inte så överraskande att många av de som stod längst fram var lite yngre, ljudvolymen från publiken var också smått otrolig ibland men det är ett tecken på att de tycker att det är bra.

© 2015 Johan Gullberg - knytpunkt.se
37 Klickbara bilder.

Erik Saade lockade stor publik till stora scenen och det var kanske inte så överraskande att många av de som stod längst fram var lite yngre, ljudvolymen från publiken var också smått otrolig ibland men det är ett tecken på att de tycker att det är bra.

Full show.

Erik Saade hade med sig fullt band och jag gillade att han hade många blåsinstrument på scenen och att den som hade solo fick koma fram och synas ordentligt på scen, annars är det rätt vanligt att musikerna blir lite bortglömda när det är en artist som kommer och inte ett helt band.
Erik Saades samspel med sin kör/dansare var också bra och de gav verkligen publiken en hel show. Vi fick höra alla Erik Saades största hits och allsången var stark, så pass stark att Erik själv inte behövde sjunga direkt mycket om han inte ville.

Dansant musik med refränger som fastnar.

Erik Saade är en av våra poppiga artister och han har lätta poplåtar med refränger som fastnar, Manboy som han tävlade med i Melodifestivalen är ett typexempel, det är rätt lätt att gå och nynna på refrängen när man har hört den och att det är en av hans mer uppskattade låtar det visade publiken som hade allsång till den, så pass att de hördes över musiken och det är en bedrift när det är vid stora scenen.
Min favorit den här konserten var Erik Saades duett med körtjejen, de var verkligen samspelta och såg ut att trivas med att sjunga ihop och de ägnade varandra uppmärksamhet i stället för att bara sjunga var för sig och rikta sig mot publiken vilket känns rätt vanligt under duetter idag.

En showman.

Erik Saade är en showman det märks att han gillar strålkastarljuset och det gör att det är lätt att gilla honom.
Mellansnacket är en blandning mellan allvar och lek, han sa bland annat att han jämt står upp mot rasister och med en halva som är helsvensk och den andra helt utländsk har han fått det bästa av två världar under sin uppväxt, men det har också gjort att han tycker att det är viktigt att stå upp mot rasism i samhället och det är ett viktigt budskap.

Bra show.

Erik Saade skulle gärna ha fått dansa lite mer än vad han gjorde men det är rätt få sångare som klarar av att dansa riktigt mycket när de också ska sjunga.
Det här var välproducerat och även om det blev ett kortare avbrott när en säkring gick så klarade de av det riktigt bra och Erik Saades promenad ut till staketet blev bejublat och det visar att han bryr sig om sina fans.
Erik Saade sa också att det här nog var finaste scenen han uppträtt på under sommaren enda nackdelen var att det var långt till publiken.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar