×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:




De senaste 5 videona.

Nytt styre i Örebro kommun.


Energikrisens påverkan på företagen i länet.


Fredrik Persson, miljöns röst i politiken.


Debatt mellan lokala Moderaterna och Socialdemokraterna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2014-08-28  

David Urwitz, Anders F Rönnblom, Johan Johansson, Per Granberg och Generalerna spelar på Scandic Hotell under Live

Den fjärde september kommer David Urwitz, Generalerna, Johan Johansson, Per Granberg och Anders H. Rönnblom till Live at Heart och ni som har missat de här artisterna borde passa på för det här kommer att bli en riktigt blandad musikalisk kväll.

© 2014 Johan Gullberg - knytpunkt.se

David Urwitz.

David Urwitz har spelat i Örebro några gånger nu men det här blir vad jag vet den första spelningen med fullt band och sist David var i Örebro så lockade han en hel del publik till Stadsträdgården och jag hoppas att han skaffade sig några nya lyssnare där också.
David Urwitz är en artist som är på väg fram och nu med flera skivor i bagaget har han många låtar att välja mellan så det här kommer säkert bli en riktigt bra stund.

David Urwitz är en sångare och låtskrivare som bara sjunger på svenska, hans texter är personliga och de flesta kan säkert känna igen sig i det han sjunger om och precis likadant är det med de andra artisterna som kommer att stå på scenen den här kvällen.

 

© 2014 Johan Gullberg - knytpunkt.se

Johan Johansson.

Johan Johansson är väl kanske fortfarande mest förknippad med KSMB men han skriver fortfarande musik och hans soloplatta visar att hans politiska åsikter inte har försvunnit och även om han idag också är musikproducent och har spelat in skivor med massor med artister så kan han fortfarande och samhällskritiken finns kvar i hans egna texter.

 

© 2014 Johan Gullberg - knytpunkt.se

Per Granberg.

Per Granberg från Charta 77 kommer också att spela den här kvällen och det var inte så längesedan som vi kunde höra honom på Stortorget under Sommarscen. Per Granbergs solo skiva, Cirkus i mitt huvud tog lång tid att få klar men då drabbades han av en hjärninfarkt som försenade skivan med ett par år och en del av texterna handlar just om att ta sig tillbaka och texterna är väldigt personliga. Ni som missade honom på Sommarscen kan nu få en ny chans.

© 2014 Johan Gullberg - knytpunkt.se

Anders F Rönnblom.

Anders F Rönnblom kommer också att stå på scenen den här kvällen och det är också en musiker som hållit på länge och av artisterna den här kvällen är han en av dem som spelat oftast i Örebro, om man inte räknar in Örebrobandet Generalerna. Anders F Rönnblom har sin egen skara av fans och han är väldigt omtyckt ute i landet, hans texter är också personliga även om han har en helt egen stil.

© 2014 Johan Gullberg - knytpunkt.se

Generalerna

Generalerna är lite av det svarta fåret i den här samlingen, de är lite yngre och deras musik är mycket mer popbetonad än vad de andras är,men Generalerna håller på att skriva nya låtar till nästa skiva och vi har redan hört ett par under Sommarscen så jag hoppas att det blir lite fler nya låtar den här kvällen. Musikaliskt är det pop med egensinniga texter och det blandas lätt trallade refränger med historieberättande texter så bandet har stor bredd och nu för tiden så spelar de faktiskt inte så ofta här på hemmaplan.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar